INTIM MEDICAL TRÉNING

Intim Medical Tréning


Az Intim Medical Tréning 10 órás, kiscsoportos, egyénileg vagy párban végezhető gátizomtorna tanfolyam, mely otthon végezhető, egyéni szempontok alapján összeállított gyakorlatsor átadásával zárul. Az otthon végzendő egyéni program összeállítását egyéni beszélgetés, és egy egészségügyi kérdőív kitöltése előzi meg. 

A tanfolyam anatómiai, elméleti és gyakorlati ismeretek átadásával kezdődik egy rövid tájékoztató keretében, majd a medencefenéket célzó gyakorlatok megéreztetésével, elsajátításával folytatódik. A gyakorlatok megismerése és elsajátítása nyugodt, a befelé figyelést elősegítő környezetben, a szelektív koordináció módszerével történik. A tanfolyam tematikus felépítése erősítő, gyorsasági- és állóképességi gyakorlatok megtanulását célozza annak érdekében, hogy a vendégek otthonukban is helyesen, jól tudják végezni a személyre szabott medencefenéki tornájukat. 

Az Intim Medical Tréning mindkét nemnek ajánlott.  Csakúgy, mint a hölgyeknél, férfiak esetében is segít a gátizomtorna pl. altesti műtét előtt a felkészülésben, utána a regenerálódásban, illetve megszünteti a székrekedést, segíti az aranyér, here-visszértágulatból származó tünetek enyhülését, visszahúzódását, erősíti a nemi szervek működését, emeli a szexualitás minőségét.

A tanfolyam bármely életkorban elkezdhető. Laza, kényelmes szabadidőruhában végezzük a gyakorlatokat (a helyszínen van átöltözési lehetőség).